Contractele de închiriere pentru locuinţele de stat, prelungite cu încă 5 ani

Contractele de închiriere pentru locuinţele aflate în proprietatea statului, a căror valabilitate a expirat în luna aprilie, vor fi din nou prelungite, pentru o perioadă de încă cinci ani, a anunţat, miercuri, premierul Emil Boc.

216 afișări
Imaginea articolului Contractele de închiriere pentru locuinţele de stat, prelungite cu încă 5 ani

Contractele de închiriere pentru locuinţele de stat, prelungite cu încă 5 ani (Imagine: Mediafax Foto)

Durata contractelor de închiriere pentru locuinţele aflate în proprietatea statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale a fost prelungită de Guvern, în 2004, cu cinci ani, până la 8 aprilie 2009.

Datele oficiale prezentate atunci indicau că aproximativ 120.000 de contracte de închiriere a imobilelor preluate din fondul locativ al statului, dintre care 15.500 încheiate în Bucureşti, au fost prelungite cu cinci ani, numărul persoanelor beneficiare ridicându-se la circa 360.000 chiriaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici