Controale mai amănunţite la frontieră, după ce 17 români din Germania au fugit din carantină

  • Poliţia de Frontieră va face controale mai drastice în cazul cetăţenilor care vin din Germania
  • Demersul vine după ce 17 români au fugit din centrul de carantină
  • Ei muncesc în Germania la o companie de prelucrare a cărnii, iar acum sunt căutaţi de autorităţi
7053 afișări
Imaginea articolului Controale mai amănunţite la frontieră, după ce 17 români din Germania au fugit din carantină

Controale mai amănunţite la frontieră, după ce 17 români din Germania au fugit din carantină

Cei care vin din Germania şi vor să intre în ţară trebuie să ştie că vor fi verificaţi mai amănunţit în această perioadă, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră. 

Demersul vine după ce 17 cetăţeni români din Germania au fugit din carantină, iar acum sunt căutaţi de autorităţile locale. În cazul în care poliţiştii de frontieră vor stabili că printre cei care vor să intre în ţară se află şi români care au fugit din carantină, ei vor fi opriţi şi vor fi luate toate măsurile. 

1.300 de muncitori ai unei companii de prelucrare a cărnii din localitatea Rheda-Wiedenbrück, din Germania, au COVID-19. 
Jumătate dintre ei sunt români, iar printre aceştia se află şi cei 17 care au fugit. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici