Control pe litoral. ANSVSA a dat amenzi de peste 2,6 mil. de lei

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor din cadrul „Comandamentului Sezon Estival 2022” au verificat, în perioada 27 iunie - 31 iulie, peste 1.000 de unităţi de vânzare cu amănuntul şi alimentaţie publică, fiind aplicate 233 de sancţiuni în valoare de 2.643.000 de lei.

268 afișări
Imaginea articolului Control pe litoral. ANSVSA a dat amenzi de peste 2,6 mil. de lei

Control pe litoral. ANSVSA a dat amenzi de peste amenzi de peste 2,6 mil. de lei

„În perioada 27.06-31.07.2022 inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor au verificat 1.084 de unităţi de vânzare cu amănuntul şi alimentaţie publică, fiind aplicate 233 de sancţiuni în valoare de 2.643.000 de lei. De asemenea a fost confiscată şi trimisă către neutralizare o cantitate de 605,26 kg de produse alimentare, care nu corespundeau din punct de vedere al calităţii şi siguranţei alimentare. Echipele de inspectori din cadrul <Comandamentului Sezon Estival 2022>, la solicitarea instituţiilor partenere, au desfăşurat acţiuni de control oficial la un festival de pe teritoriul judeţului Constanţa”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit ANSVSA, în cadrul acţiunii s-a realizat consilierea agenţilor economici şi aplicarea a şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de 65.000 lei.

„ANSVSA, prin intermediul DSVSA Constanţa, pune la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007, unde se pot face sesizări, sau se pot obţine informaţii referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranţei alimentelor. Acest număr va funcţiona în paralel cu numărul Call – Center-ului ANSVSA: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice reţea de telefonie”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ansvsa,
controale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici