Copii spitalizaţi după ce au fost muşcaţi de şobolani

Trei copii, printre care o fetiţă de doar şase luni, din satul Pelişor, judeţul Satu Mare, au fost transportaţi, luni, la Spitalul Judeţean Satu Mare, după ce mama lor a constatat că, în cursul nopţii, au fost muşcaţi de şobolani.

148 afișări
Imaginea articolului Copii spitalizaţi după ce au fost muşcaţi de şobolani

Copii spitalizaţi după ce au fost muşcaţi de şobolani

Medicii Spitalului Judeţean au constatat că cei trei copii, în vârstă de şase luni, respectiv patru şi şase ani, aveau răni pe faţă şi pe membrele superioare. Copila de doar şase luni se afla în starea cea mai gravă întrucât şobolanii au muşcat-o de faţă.

După curăţarea plăgilor, copiii mai mari au părăsit spitalul, împreună cu mama lor, în timp ce fetiţa de şase luni a fost internată la secţia de chirurgie pediatrică.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în ultimele luni acesta este cel de-al patrulea caz de copii muşcaţi de şobolani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici