Copiii din sectorul 1 pot sta la grădiniţă în week-end

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a participat, luni, la deschiderea anului şcolar la Şcoala de Muzică şi Arte Plastice şi la Grădiniţa nr. 206, acolo unde a vorbit despre proiectul "grădiniţa de week-end".

223 afișări
Imaginea articolului Copiii din sectorul 1 pot sta la grădiniţă în week-end

Copiii din sectorul 1 pot sta la grădiniţă în week-end (Imagine: Mediafax Foto)

Edilul sectorului 1 a precizat că, prin acest proiect, copiii pot rămâne la grădiniţă, la sfârşitul săptămânii, fiind supravegheaţi de personal, programul fiind de sâmbătă de la ora 8.00, până duminică la ora 18.00.

"Vrem să extindem acest proiect la nivelul mai multor unităţi de învăţământ din sectorul 1 pentru a venit în sprijinul părinţilor care nu au posibilitatea să-şi supravegheze copiii în timpul week-end-ului. Am oferit acest program extraşcolar prin care copiii să-şi desfăşoare activitatea şi timpul liber în incinta grădiniţei", a spus Andrei Chiliman.

Potrivit primarului sectorului 1, toate unităţile de învăţământ aflate în administrarea primăriei de sector i-au primit pe copii în săli de clasă "reabilitate şi modernizate".

"Am finalizat programul de investiţii şi reparaţii la toate unităţile de învăţământ pe care le administrăm", a mai spus Andrei Chiliman.

În această vară, administraţia locală de sector a realizat lucrări de reparaţii curente şi modernizări la aproape o sută de unităţi de învăţământ din administrarea sa, banii alocaţi pentru lucrările de reamenajare fiind de peste 140 de milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici