Copil de 10 ani, rănit pe o pârtie de schi din Sinaia. A fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală

Un copil de 10 ani a fost rănit, joi, pe o pârtie din Masivul Bucegi, în Sinaia, de un alt schior. Băiatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3002 afișări
Imaginea articolului Copil de 10 ani, rănit pe o pârtie de schi din Sinaia. A fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală

Copil de 10 ani, rănit pe o pârtie de schi din Sinaia. A fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital în Capitală

Şeful Salvamont Sinaia, Nae Cojanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că băiatul se afla la schi şi a fost rănit de un alt schior. Incidentul s-a petrecut la Cota 2000.

„Copilul a fost lovit de un schior, din spate. Nu l-a văzut, a fost din greşeală lovit. Era suspect de traumatisme, inclusiv la coloană, şi a fost solicitat elicopterul SMURD”, a spus Nae Cojanu.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Prahova au transmis că au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să îl identifice pe bărbatul implicat în acest incident.

„Poliţia staţiunii Sinaia a fost sesizată de un lucrător Salvamont Prahova cu privire la faptul că un copil s-a accidentat la schi, pe pârtia Variantă din masivul Bucegi. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că un minor în vârstă de 10 ani care schia însoţit de tatăl său, ar fi fost accidentat în mod neintenţionat, de o persoană de sex masculin care schia în spatele acestuia. Persoana în cauză s-ar fi oprit să se intereseze de starea minorului. La momentul sosirii poliţiştilor la locul accidentului schiorul nu mai era prezent, identitatea acestuia nefiind stabilită. În continuare se desfăşoară activităţi pentru identificarea persoanei”, a anunţat IPJ Prahova.

Ulterior, aceştia au transmis că bărbatul implicat în incident a fost identificat.

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Sinaia, schiorul care a accidentat minorul de 10 ani, a fost identificat. Acesta este un tânăr de 23 de ani, din Sinaia. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis joi seara Poliţia Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
rănit,
pârtie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici