Copil de 11 ani, adus în comă la Bucureşti, după ce a căzut pe scări la barajul Vidraru

Un copil de 11 ani a fost adus în comă la Bucureşti, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut pe scări la barajul Vidraru din judeţul Argeş, a declarat, pentru MEDIAFAX, dr. Manuela Guran de la SMURD.

266 afișări
Imaginea articolului Copil de 11 ani, adus în comă la Bucureşti, după ce a căzut pe scări la barajul Vidraru

Copil de 11 ani, adus în comă la Bucureşti, după ce a căzut pe scări la barajul Vidraru (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Copilul se afla la baraj împreună cu rudele sale. La un moment dat, el a căzut pe scări, la faţa locului fiind chemat de urgenţă un echipaj SMURD.

Medicii au decis transportarea copilului în Bucureşti, cu elicopterul.

"A fost adus cu un elicopter SMURD, în jurul orei 17.00. Este internat la Spitalul Bagdasar-Arseni. Potrivit primelor constatări, a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi este în comă", a mai spus dr. Guran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici