Copil de 11 ani, dispărut de acasă. Autorităţile din judeţul Prahova solicită ajutorul populaţiei

  • Un copil de 11 ani a plecat vineri din casa bunicii sale din Slănic şi nu a mai revenit.
  • Femeia a anunţat autorităţile, iar acestea au declanşat o acţiune de căutare.
  • Poliţiştii cer ajutorul populaţiei.
1063 afișări
Imaginea articolului Copil de 11 ani, dispărut de acasă. Autorităţile din judeţul Prahova solicită ajutorul populaţiei

Copil de 11 ani, dispărut de acasă. Autorităţile din judeţul Prahova solicită ajutorul populaţiei

Incidentul s-a produs vineri, în oraşul Slănic din judeţul Prahova. Copilul care este din Plopeni a plecat din casa bunicii sale şi nu a revenit. Femeia a sunat la Poliţie.

„La data de 4 iunie, în jurul orei 03:20, poliţiştii din cadrul poliţiei oraşului Slănic au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că nepotul său, Constantin Alexandru Duţă, în vârstă de 11 ani, domiciliat în Plopeni, a plecat în mod voluntar de la domiciliu fără a se mai întoarce. Semnalmente: înălţime de aproximativ 140 cm, greutate 40Kg, ten alb, ochi căprui, păr blond tuns scurt, constituţie atletică. Vestimentaţie: hanorac albastru deschis, pantaloni blue-jeans albastru închis, pantofi sport albaştri cu dungi laterale albe”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Poliţiştii cer ajutorul populaţiei. Persoanele care deţin informaţii ce pot duce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici