Copil de 13 ani, găsit de scafandri după aproape trei ore de căutări, în râul Olt. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes

Un copil în vârstă de 13 ani este căutat, sâmbătă, de scafandri în râul Olt, după ce a intrat în apă, în zona barajului Drăgăneşti-Olt, şi nu a mai ieşit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

846 afișări
Imaginea articolului Copil de 13 ani, găsit de scafandri după aproape trei ore de căutări, în râul Olt. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes

Copil de 13 ani, căutat de scafandri în râul Olt. A intrat în apă în zona barajului Drăgăneşti-Olt şi nu a mai ieşit

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, copilul, de 13 ani, a mers, împreună cu alţi doi minori la barajul Drăgăneşti-Olt. La un moment dat a intrat în apă şi nu a mai ieşit.

„Detaşamentul Caracal acţionează cu o barcă pneumatică pentru căutarea unui minor, de 13 ani, posibil înecat în râul Olt, în zona barajului Drăgăneşti Olt”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

La căutarea copilului au ajutat şi scafandrii de la ISU Vâlcea.

După aproape trei ore de căutări, copilul a fost găsit. Medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt au încercat să îl resusciteze, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici