Copil de 6 ani, dispărut de peste 16 ore în judeţul Harghita

Un copil de 6 ani din Bălan, judeţul Harghita, este căutat de poliţişti, după ce luni seara a dispărut în timp ce se juca alături de mai mulţi prieteni în apropierea casei.

595 afișări
Imaginea articolului Copil de 6 ani, dispărut de peste 16 ore în judeţul Harghita

Copil de 6 ani, dispărut de peste 16 ore în judeţul Harghita

Potrivit Poliţiei Harghita, poliţiştii din Bălan au fost sesizaţi luni în jurul orei 20.00 de către o tânără, care a spus că fiul ei, Manoilă Ciprian- Costel, de 6 ani, nu s-a mai întors acasă.

Copilul se juca alături de alţi copii în apropierea locuinţei, dar la un moment dat aceştia nu l-au mai zărit în preajma lor. Ulterior, copilul a fost văzut în curtea localului unei foste grădiniţe din Bălan.

În momentul dispariţiei, copilul purta pantaloni albi de trening, cu dungi negre, bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă, pe cap o şapcă roşie şi era încălţat cu pantofi sport cu leduri.

Copilul are următoarele semnalmente: înălţime aprox. 1,20 m, păr blond, ochi căprui, constituţie astenică.

Copilul este căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici