Copil de doi ani cu arsuri, preluat cu un elicopter SMURD

Un elicopter SMURD a fost solicitat, miercuri, în localitatea vasluiană Vineţeşti, pentru a prelua o fetiţă de doi ani, care a suferit arsuri, după ce a tras de pe foc o oală cu apă clocotită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

512 afișări
Imaginea articolului Copil de doi ani cu arsuri, preluat cu un elicopter SMURD

Copil de doi ani cu arsuri, preluat cu un elicopter SMURD

Fetiţa a fost lăsată nesupravegheată şi a răsturnat peste ea o oală cu apă clocotită. Părinţii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au solicitat ajutor.

“Apa fierbinte a căzut peste mâini şi spate şi copilul a suferit arsuri de gradul II pe 18% din suprafaţa corpului. Am solicitat la faţa locului intervenţia unui elicopter SMURD, pentru a câştiga timp. Oricum copilul trebuia să ajungă într-un spital de arşi, nu avea rost să îl aducem la Vaslui şi apoi să îl transferăm. Fetiţa a fost transportată la o clinică de specialitate din Iaşi”, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, Aurora Popa, manager al Serviciului de Ambulanţă al judeţului (SAJ) Vaslui.

Fetiţa a ajuns la Iaşi la Spitalul de Copii Sfânta Maria, dar, pentru că starea sa este gravă, medicii au decis să o transfere tot cu elicopterul, la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici