Copil de doi ani, la spital în comă alcoolică

Un copil în vârstă de doi ani a ajuns în comă alcoolică la Spitalul de Pediatrie din Botoşani, medicii spunând că, cel mai probabil copilul a băut vin, iar în acest caz au fost sesizaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

720 afișări
Imaginea articolului Copil de doi ani, la spital în comă alcoolică

Copil de doi ani, la spital în comă alcoolică (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Botoşani, Iuliana Kadar, copilul a fost adus la unitatea medicală cu o ambulanţă, la solicitarea bunicii acestuia.

"Copilul a fost găsit în stare de inconştienţă, vărsa şi mirosea a alcool", a spus Kadar, precizând că, cel mai probabil, copilul a băut vin.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Botoşani a mai spus că la acest moment copilul, care iniţial a fost internat în secţia de terapie intensivă, este în stare stabilă.

Conform sursei citate, în acest caz au fost anunţaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici