Copil de şapte ani mort după ce a căzut într-un bazin cu apă dintr-o fabrică dezafectată din Feteşti

Un băiat de şapte ani din municipiul Feteşti a murit, joi seară, după ce a căzut într-un bazin cu apă dintr-o fabrică dezafectată din oraş, al cărui perimetru nu era împrejmuit.

237 afișări
Imaginea articolului Copil de şapte ani mort după ce a căzut într-un bazin cu apă dintr-o fabrică dezafectată din Feteşti

Copil de şapte ani mort după ce a căzut într-un bazin cu apă dintr-o fabrică dezafectată din Feteşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, părinţii băiatului au sesizat lipsa acestuia şi au plecat împreună cu vecinii să-l caute în locurile unde ştiau că se juca de obicei.

La un moment dat, aceştia au observat un papuc plutind pe apă, la una dintre gurile de aerisire ale bazinului din incinta fabricii dezafectate.

Ulterior, familia copilului a sunat la 112, iar la faţa locului au venit pompierii militari de la Garda de Intervenţie Feteşti din cadrul ISU Ialomiţa, care au început căutările băiatului în bazinul adânc de aproximativ trei metri.

Pompierii au scos trupul copilului din bazinul respectiv, urmând să fie dus la morgă pentru necropsie.

Bazinul, care are o suprafaţă de 25 de metri pătraţi şi nu este împrejmuit cu gard, este situat lângă un cartier de locuinţe din Feteşti.

Din primele cercetari a rezultat că bazinul are capac, dar copilul ar fi căzut în apă printr-una dintre cele două guri de vizitare ale acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici