Copil de un an, în stare gravă după ce a fost lovit de o maşină în parcarea unei pensiuni din Vaslui

Un copil în vârstă de un an şi jumătate a ajuns în stare gravă la spital, duminică, după ce a fost lovit de o maşină în parcarea unei pensiuni din Vaslui, într-un moment în care a fost scăpat de sub supravegherea părinţilor, iar şoferul autoturismului efectua manevra de mers înapoi.

171 afișări
Imaginea articolului Copil de un an, în stare gravă după ce a fost lovit de o maşină în parcarea unei pensiuni din Vaslui

Copil de un an, în stare gravă după ce a fost lovit de o maşină în parcarea unei pensiuni din Vaslui (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc în parcarea Pensiunii "Tosca" din zona de nord a municipiului Vaslui, după ce şoferul unei maşini l-a lovit pe băieţel cu roata din stânga spate a autoturismului, la efectuarea manevrei de mers înapoi.

Accidentul s-a petrecut într-un moment în care copilul a scăpat de sub supravegherea părinţilor, după ce a plecat de lângă aceştia spre un alt autoturism de unde se auzea muzică.

"Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, aflat în apropierea locului unde a avut loc accidentul, cu un autoturism particular, medicii de la Unitatea Primiri Urgenţe diagnosticându-l cu politraumatisme. Cadrele medicale au luat decizia transferului cu ambulanţa la o clinică de specialitate din Iaşi", a declarat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui, Aurora Popa.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului maşinii, un bărbat de 44 de ani din municipiul Vaslui, pentru vătămare corporală din culpă.

Părinţii copilului sunt din judeţul Cluj şi fuseseră cazaţi sâmbătă noapte la pensiunea în a cărei parcare a avut loc accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici