Copil dispărut în staţiunea Geoagiu-Băi, unde era în vizită la bunica sa

Un copil de doi ani şi nouă luni care a dispărut, duminică după-amiază, în timp ce era în vizită la bunica sa, aflată la tratament în staţiunea Geoagiu-Băi din judeţul Hunedoara, este căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri, fiind folosit şi un câine special antrenat.

760 afișări
Imaginea articolului Copil dispărut în staţiunea Geoagiu-Băi, unde era în vizită la bunica sa

Copil dispărut în staţiunea Geoagiu-Băi, unde era în vizită la bunica sa (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Laura Bradu, un băieţel de doi ani şi nouă luni din judeţul Gorj, care era în vizită la bunica sa, aflată la tratament în staţiunea Geoagiu-Băi, a dispărut duminică după-amiază.

"Dispariţia copilului a fost anunţată în urmă cu câteva ore, el a fost văzut ultima oară în sala de mese a hotelului unde este cazată bunica şi apoi a fost dat dispărut. Echipe formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri caută în acest moment copilul. La căutări este folosit şi un câine de urmă", a spus Bradu.

Copilul este căutat în staţiune şi în pădurile din apropiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici