Copil înjunghiat de propria mama pentru că i-a cerut de mâcare

O femeie din judeţul Suceava, băută fiind, şi-a înjunghiat copilul în vârstă de 12 ani după ce acesta i-a cerut de mâncare, băiatul fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava şi aflându-se în afara oricărui pericol.

327 afișări

Inspectorul de poliţie Ionuţ Epureanu de la Poliţia Judeţeană Suceava a declarat că o femeie din comuna suceveană Cornu Luncii şi-a înjunghiat, duminică seară, copilul în vârstă de 12 ani, în abdomen.

Potrivit primelor cercetări, femeia se afla acasă, în stare de ebrietate, iar copilul i-a cerut de mâncare, moment în care mama, fără un motiv anume, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen, rănindu-l uşor.

Din primele investigaţii medicale, viaţa copilului nu a fost pusă în pericol, starea de sănătate fiind stabilă, a spus Epureanu.

El a precizat că băiatul a fost internat iniţial în Spitalul din Fălticeni de unde a fost transferat la secţia de chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

Mama este cercetată în libertate pentru lovire, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va dispune procedural, a mai spus Epureanu.

Directorul adjunct al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Florin Tărnăuceanu a declarat corespondentului MEDIAFAX că angajaţi ai Serviciului de urgenţă ai instituţiei se vor deplasa la familia respectivă în vederea evaluării situaţiei.

"În funcţie de rezultate se vor adopta măsurile ce se impun", a spus Tărnăuceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici