Copil rătăcit pe o plajă din Constanţa, găsit de jandarmi la un kilometru de locul în care se aflau părinţii lui

Un copil în vârstă de 10 ani, care s-a rătăcit, sâmbătă, pe plaja din cartierul Faleză Nord din Constanţa, a fost găsit de jandarmi la un kilometru distanţă de locul în care se aflau părinţii lui.

1120 afișări
Imaginea articolului Copil rătăcit pe o plajă din Constanţa, găsit de jandarmi la un kilometru de locul în care se aflau părinţii lui

Constanţa: Copil rătăcit pe plajă, găsit la un kilometru de locul în care se aflau părinţii lui

Jandarmii din Constanţa au fost sesizaţi, sâmbătă, că un copil în vârstă de 10 ani s-a pierdut pe plaja din cartierul Faleză Nord. Imediat, două echipaje au pornit în căutarea lui, reuşind să îl găsească la aproximativ 1 kilometru de locul unde erau părinţii.

Băiatul era foarte speriat şi le-a povestit jandarmilor că a plecat să se plimbe şi nu a mai ştiut să se întoarcă în zona unde făcea plajă alături de familie.

Oamenii legii l-au dus pe copil înapoi, în locul unde se aflau părinţii lui.

Taguri:
copil,
rătăcit,
plajă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici