Copilul adus în comă la Spitalul Bagdasar, transferat la Spitalul Marie Curie

Copilul adus la Spitalul Bagdasar din Capitală în comă profundă şi cu multiple leziuni a fost transferat, vineri, la Spitalul Marie Curie, fiind internat la Secţia Terapie Intensivă, starea acestuia fiind foarte gravă.

83 afișări
Imaginea articolului Copilul adus în comă la Spitalul Bagdasar, transferat la Spitalul Marie Curie

Copilul adus în comă la Spitalul Bagdasar, transferat la Spitalul Marie Curie (Imagine: Mediafax Foto)

Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie", Daniel Buzatu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că starea copilului este foarte gravă, în prezent acesta fiind în comă profundă, la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii sanitare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni, Florian Bica, a precizat că băiatul a fost adus la această unitate sanitară, dar a fost transferat la Spitalul Marie Curie pentru că este clinică specializată în tratarea copiilor. Florian Bica a precizat că băieţelul a fost adus în comă profundă şi cu multiple leziuni, părinţii declarând că acesta a căzut pe scări.

"Am sesizat Poliţia întrucât copilul era în stare foarte gravă", a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar.

Un copil în vârstă de doi ani a fost adus de părinţi, vineri, în jurul orei 13.00, în comă la Spitalul Bagdasar din Capitală. Medicii au observat pe corpul copilului urme de violenţă şi au anunţat Poliţia. Un echipaj de la Secţia 18 a venit la unitatea medicală pentru a investiga cazul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici