Copilul electrocutat pe un vagon de tren când făcea selfie în joacă, dus la Bucureşti

Copilul de 12 ani, care s-a electrocutat, duminică, în gara din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren pentru a face selfie, a fost dus de urgenţă la un spital din Bucureşti, cu un elicopter SMURD.

1186 afișări
Imaginea articolului Copilul electrocutat pe un vagon de tren când făcea selfie în joacă, dus la Bucureşti

Copilul electrocutat pe un vagon de tren când făcea selfie în joacă, dus la Bucureşti

Copilul de 12 ani, care are arsuri pe aproape tot corpul, a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Incidentul s-a petrecut duminică după amiază, când băiatul a mers împreună cu patru prieteni în gara din Valu lui Traian să se joace.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la un moment dat copilul s-a urcat pe un vagon, unde voia să-şi facă un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări de la liniile de înaltă tensiune.

Copilul a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului.

Cazul este acum cercetat de poliţiştii Serviciului Transporturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici