Corlăţean: Autorităţile române s-au mişcat repede şi au comunicat informaţii "certificate"

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, aflat la Podgoriţa, a declarat, luni seară, că autorităţile române "s-au mişcat foarte repede" în cazul accidentului din Muntenegru şi au comunicat "atunci când au avut informaţia certificată de autorităţile din Muntenegru".

332 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: Autorităţile române s-au mişcat repede şi au comunicat informaţii "certificate"

Corlăţean: Autorităţile române s-au mişcat repede şi au comunicat informaţii "certificate" (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto(

Corlăţean a fost întrebat, într-o intervenţie la Digi Tv, ce răspunde acuzaţiilor la adresa vitezei de reacţie a autorităţilor române în cazul accidentului din Muntenegru.

"În România întotdeauna vor exista voci care vor spune şi aşa ceva", a răspuns Titus Corlăţean.

Ministrul a menţionat că au trecut doar 24 de ore de la accident, iar Celula de criză convocată la MAE a lucrat tot timpul, el a ţinut legătura cu aceasta, au fost luate decizii, s-au deplasat echipe şi oficiali la Podgoriţa.

"Autorităţile române s-au mişcat foarte repede şi au comunicat atunci când au avut informaţia certificată de autorităţile din Muntenegru", a mai spus Titus Corlăţean.

Anterior, într-o intervenţie la Realitatea Tv, Titus Corlăţean a afirmat că "MAE şi-a făcut datoria".

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX, că a aflat despre accidentul din Muntenegru duminică la ora 22.55, când a fost sunat de către secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, moment din care a luat legătura cu miniştrii cu atribuţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici