Cornel Dinu se simte bine. Brădişteanu: Azi "a mers" cu bicicleta medicală

Cornel Dinu continuă recuperarea făcând noi exerciţii fizice uşoare, iar luni a urcat pe bicicleta medicală, a declarat medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

141 afișări
Imaginea articolului Cornel Dinu se simte bine. Brădişteanu: Azi "a mers" cu bicicleta medicală

Cornel Dinu (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

"Evoluţia postoperatorie este bună. Continuăm recuperarea cu noi exerciţii fizice. Astăzi, (luni - n.r) l-am urcat pe bicicletă. A fost foarte bine", a mai spus medicul Brădişteanu, mulţumit de starea pacientului său.

Cornel Dinu urmăreşte programele de sport şi primeşte vizite din partea familiei. Cu toate acestea el abia aşteaptă ziua când va pleca din spital, unde este internat din 19 iulie.

Atunci el a fost adus cu ambulanţa. Medicii au stabilit că a suferit un infarct miocardic acut şi i-au montat un stent. În 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei intervenţii complexe de by-pass coronarian.

Cornel Dinu a împlinit 63 de ani, în 2 august. Jucătorii echipei Dinamo au afişat atunci un banner în culorile alb-roşu pe terenul central, îndreptat spre Spitalul de Urgenţă Floreasca, pe care scria "La Mulţi Ani, Mister!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici