Cornel Dinu se simte bine după intervenţia chirugicală. Operaţia a durat aproximativ şapte ore - VIDEO

Intervenţia chirurgicală în cazul lui Cornel Dinu s-a încheiat după aproximativ şapte ore, pacientul simţindu-se bine, a declarat, vineri seara, pentru MEDIAFAX, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Şerban Brădişteanu.

434 afișări
Imaginea articolului Cornel Dinu se simte bine după intervenţia chirugicală. Operaţia a durat aproximativ şapte ore - VIDEO

Cornel Dinu se simte bine după intervenţia chirugicală. Operaţia a durat aproximativ şapte ore (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Brădişteanu a spus că intervenţia chirurgicală a fost într-adevăr dificilă, aşa cum se şi aştepta echipa medicală, însă intervenţia a decurs bine, doctorul precizând că speră ca evoluţia pacientului să fie normală.

Şerban Brădişteanu a spus că, în opinia sa, Cornel Dinu nu va mai avea nevoie de o altă intervenţie, însă mai multe detalii despre starea sa de sănătate vor putea fi anunţate după câteva ore.

Medicul a precizat că Dinu îşi va relua activitatea normală după această intervenţie.

El a mai spus că speră ca evoluţia acestuia să fie normală.

Video Stirileprotv.ro

Vineri, Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian, medicul Şerban Brădişteanu precizând înainte de a intra în sala de operaţii că "vor fi multiple by-pass-uri".

Operaţia de by-pass coronarian este o intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronariene.

În 19 iulie, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a făcut miocardic acut, fiindu-i montat un stent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici