Coronavirus: Rezultate negative pentru 7 din cei 10 bebeluşi de la maternitatea din Timişoara

  • Grupul de Comunicare Strategică a anunţat rezultatele testelor făcute bebeluşilor de la Maternitatea Obobescu din Timişoara
  • Pentru şapte nou-născuţi, de la Maternitatea Obobescu, testele sunt negative
  • Grupul de Comunicare Strategică anunţă că se aşteapă rezultatele celor doi bebeluşi din Arad şi că va fi recoltat, astăzi, un test unui nou-născut din Hunedoara
203 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Rezultate negative pentru 7 din cei 10 bebeluşi de la maternitatea din Timişoara

Rezultate negative pentru 7 din cei 10 bebeluşi de la maternitatea din Timişoara

După ce ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat că bebeluşii de la Maternitatea Obobescu din Timişoara, depistaţi pozitiv cu coronavirus, vor fi testaţi din nou la un alt laborator, rezultatele parţiale arată că 7 din 10 bebeluşi sunt negativi.

,,Pentru şapte nou-născuţi au ieşit testele şi toate sunt negative. Se aşteaptă rezultatele testelor celor doi care se află în Arad. Mai este unul şi în Hunedoara, pentru care se recoltează astăzi testul”, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit DSP Timiş, la secţiile de obstetrică ginecologie şi neonatologie ale Spitalului Clinic de Urgenţă Timişoara au fost confirmate 25 de cazuri de coronavirus. Sunt pozitive 13 cadre medicale, 11 lăuze şi o gravidă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici