Cortegiul lui Caiac a blocat circulaţia în centrul Craiovei (Video)

Peste două mii de persoane participă, joi după-amiază, la înmormântarea lui Mihai Pârvu, zis Caiac, traficul rutier în zona centrală a municipiului fiind blocat pe principalele artere timp de câteva zeci de minute din cauza maşinilor care au însoţit cortegiul funerar.

5884 afișări
Imaginea articolului Cortegiul lui Caiac a blocat circulaţia în centrul Craiovei (Video)

Cortegiul lui Caiac a blocat circulaţia în centrul Craiovei (Imagine: www.protv.ro)

Traficul rutier pe principalele artere din centrul Craiovei, bulevardele Calea Bucureşti şi A.I Cuza, a fost paralizat din cauza cortegiului funerar care s-a întins pe câtea sute de metri, colonele de maşini pe cele două artere întinzându-se pe câţiva kilometri.

Din cauza numărului mare de persoane care au participat la înmormântarea lui Caiac, traseul aprobat de Poliţia rutieră pentru cortegiu a fost modificat.

“Traficul rutier a fost îngreunat pe 17 străzi din Craiova, parcurse de cortegiul funerar. Noi am încercat să fluidizăm traficul, dar au fost foarte multe autoturisme şi foarte multe persoane care au făcut parte din cortegiu şi pe unele dintre străzi a trebuit să blocăm traficul”, a declarat comisar-şef Stelian Nicolăescu, şeful Poliţiei Rutiere Dolj

Apropiaţii lui Mihai Pârvu le-au atras atenţia jurnaliştilor prezenţi la înmormântare să nu filmeze în interiorul maşinii în care era aşezat sicriul cu corpul neînsufleţit al lui Mihai Pârvu.

Slujba de înmormântare a fost oficiată la Biserica Sfânta Mina, după care cortegiul s-a îndreptat spre Cimitirul Sineasca din Craiova, unde a fost înmormântat Mihai Pârvu.

Purtătorul de cuvânt al IJJ, locotenent Ion Ţapu, a declarat că jandarmii au asigurat ordinea la Cimitirul Sineasca, acolo unde au ajuns peste 2.000 de prieteni şi apropiaţi ai familiei Pârvu

"Noi am asigurat măsuri de ordine şi la cimitir. Acolo s-au aflat peste 2.000 de persoane. Nu s-au înregistrat incidente", a declarat Ţapu.

Potrivit sursei citate, forţele de ordine vor rămâne în continuare în teren pentru a asigura ordinea şi liniştea publică pe străzile din Craiova.

"Acum echipajele de jandarmi vor continua să patruleze pe străzi pentru a se nu isca vreun scandal", a declarat locotenent Ion Ţapu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dolj.

Prietenii şi apropiaţii lui Mihai Pârvu, zis Caiac, se află, la ora transmiterii acestei ştiri, la un restaurant unde s-a organizat parastasul.

Printre cei care au participat la funeraliile lui Caiac, fost pugilist, s-au numărat Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Câtea, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box, Nicolae Iancu, preşedintele Colegiului Central de Arbitri la Box, precum şi fostul antrenor al lui Mihai Pârvu, Traian Pană. De asemenea, Nuţu Cămătaru, încarcerat la Penitenciarul Jilava, a trimis o coroană de flori pentru Mihai Pârvu.

"Era un caracter deosebit, iar cei care vorbesc fără să îl cunoască mai bine tac. Pentru sportul şi boxul craiovean moartea sa reprezintă o pierdere", a declarat Traian Pană, fostul antrenor de box al lui Pârvu.

Joi dimineaţă, zona în care locuieşte familia lui Mihai Pârvu a fost blocată de poliţişti şi jandarmi, având acces la locuinţa lui Caiac doar prietenii şi apropiaţii veniţi să participe la înmormântare. Pe strada care duce spre locuinţa lui Caiac erau parcate zeci de maşini ale celor care au venit din alte judeţe.

Mihai Pârvu, zis Caiac, a murit, marţi dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce a fost împuşcat în abdomen de un cunoscut de-al său cu care juca poker.

Mihai Pârvu şi Cătălin Mavriche au jucat poker într-un cazinou din Craiova. Martorii susţin că Mavriche ar fi pierdut 50.000 de euro în favoarea lui Caiac, pe care l-a acuzat că ar fi măsluit cărţile. Într-o altercaţie iscată între cei doi, Caiac ar fi scos o sabie cu care l-a tăiat pe Mavriche pe faţă şi pe braţe. La rândul său, acesta a scos un pistol cu care a tras spre agresor, pe care l-a rănit, potrivit poliţiştilor, în zona cervicală.

Cei doi au fost duşi cu o Ambulanţă la SJU Craiova pentru îngrijiri medicale, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Pârvu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici