Costică Argint către presă: Se pare că sunt singurul "infractor" cu care Guvernul se întâlneşte

Liderul romilor din Italia, Costică Argint, a criticat, marţi, comentariile presei referitoare la întâlnirea sa cu premierul Tăriceanu, spunând că se pare că este "singurul infractor cu care Guvernul se întâlneşte".

2 afișări
Imaginea articolului Costică Argint către presă: Se pare că sunt singurul "infractor" cu care Guvernul se întâlneşte

Costică Argint către presă: Se pare că sunt singurul "infractor" cu care Guvernul se întâlneşte

Liderul romilor reproşează jurnaliştilor români că au rezervat două zile exclusiv întâlnirii sale din Italia cu delegaţia română condusă de Călin Popescu Tăriceanu, "ca şi cum în România totul era rezolvat şi rămăsese numai cazul Argint".

"Se pare că eu sunt unicul «infractor» rămas în România cu care guvernul se întâlneşte", susţine Argint într-o scrisoare deschisă către presă, remisă agenţiei MEDIAFAX.

"Nu voi intra în polemică cu voi (stimaţi ziarişti) ştiut fiind faptul că sunteţi o putere în stat iar voi creaţi sau distrugeţi oameni după cum primiţi «sfaturi»", mai scrie Argint în mesajul adresat jurnaliştilor români, adăugând că aceştia trăiesc "într-o ţară plină de mizerie" şi că încearcă să deturneze atenţia de la "adevăratele probleme ale României" vorbind despre întâlnirea sa cu Guvernul.

El neagă că este "căutat internaţional" şi că a violat, tâlhărit , furat sau falsificat.

Liderul romilor din Italia spune că îi aşteaptă pe ziarişti "24 din 24" pentru a vorbi cu el.

Costică Argint a adresat o scrisoare deschisă şi premierului Călin Popescu Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici