Costineşti: Două beach-baruri, incendiate de persoane necunoscute

Două baruri aflate pe plaja "10 steaguri", din staţiunea Costineşti, au fost incendiate, în noaptea de miercuri spre joi, de persoane deocamdată necunoscute.

2 afișări
Imaginea articolului Costineşti: Două beach-baruri, incendiate de persoane necunoscute

Costineşti: Două beach-baruri, incendiate de persoane necunoscute

Pentru stingerea făcărilor au intervenit două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", pompierii reuşind să lichideze incendiul după aproape două ore. Cele două beach-baruri au fost distruse în totalitate, dar pompierii au reuşit să împiedice extinderea focului la alte două baruri, aflate în apropiere.

Cele două locaţii nu erau asigurate, iar pagubele se ridică la câteva zeci de mii de lei. Acestea erau construite din lemn şi stuf, iar unul dintre baruri aparţinea liderului filialei judeţene Constanţa a Partidului Iniţiativa Naţională, Monica Marian.

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe cei care au pus focul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici