Costiniu: Nu comentez nici de bine, nici de rău avizul CSM, mă simt nevinovat

Judecătorul Florin Costiniu a spus, miercuri seară, că nu comentează "nici de bine, nici de rău" avizul CSM privind reţinerea şi arestarea sa, că se simte "absolut nevinovat" şi că îşi va face apărările corespunzător, el motivând intrarea sa în concediu prin faptul că avea "restanţe" în acest sens.

13 afișări
Imaginea articolului Costiniu: Nu comentez nici de bine, nici de rău avizul CSM, mă simt nevinovat

Costiniu: Nu comentez nici de bine, nici de rău avizul CSM, mă simt nevinovat (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Florin Costiniu a susţinut că are încredere în autorităţi şi că îşi va face apărările corespunzător.

Judecătorul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a subliniat că cei care îl ştiu de 32 de ani, de când este în justiţie, au deja o părere frmată despre el, iar ceilalţi, "fiecare are părerea lui, opinia sa".

Costiniu a arătat că se simte "absolut nevinovat", că nu a săvârşit niciun fel de faptă penală şi că ceea ce i se întâmplă este "nedrept".

Magistratul a susţinut că l-a văzut pe omul de afaceri Costel Căşuneanu de două ori, "adunate, zece minute".

Referitor la faptul că este în prezent în concediu de odihnă, judecătorul a spus că îi expirase mandatul de preşedinte al Secţiei civile şi de proprietate intelectuală şi că avea nişte "restanţe de concediu", motiv pentru care şi-a luat aceste zile libere.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat aviz pentru reţinerea şi arestarea judecătorului Florin Costiniu, anchetat în dosarul în care a fost arestat preventiv deja Cătălin Voicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici