Covasna: Aproximativ 100 de gospodării inundate în comuna Belin, în urma unei ploi torenţiale

Aproximativ o sută de gospodării din localitatea Belin din judeţul Covasna au fost inundate, marţi seară, din cauza creşterii debitului pârâului Belin, ca urmare a ploilor torenţiale.

124 afișări
Imaginea articolului Covasna: Aproximativ 100 de gospodării inundate în comuna Belin, în urma unei ploi torenţiale

Covasna: Aproximativ 100 de gospodării inundate în comuna Belin, în urma unei ploi torenţiale (Imagine: Remus Badea/Arhiva Mediafax Foto)

Secretarul Primăriei comunei Belin, Fazakas Monika, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în urma unei ploi torenţiale căzute marţi seară în zona comunei Belin a crescut semnificativ debitul pârâului Belin, inundând aproximativ 100 de gospodării în comuna Belin şi satul Belin Vale.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri al Detaşamentului Sfântu Gheorghe, pentru a interveni la evacuarea apei din gospodăriile afectate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici