Craiova: Bărbatul care l-a ucis pe Caiac, condamnat la 25 de ani închisoare

Bărbatul acuzat că l-a ucis în august 2008 pe Mihai Pârvu, zis Caiac, unul dintre capii lumii interlope din Craiova, a fost condamnat, miercuri, de către magistraţii Tribunalului Dolj, la 25 de ani de închisoare pentru omor calificat şi port ilegal de armă, însă sentinţa nu este definitivă.

942 afișări
Imaginea articolului Craiova: Bărbatul care l-a ucis pe Caiac, condamnat la 25 de ani închisoare

Craiova: Bărbatul acuzat de uciderea lui Caiac, condamnat la 25 de ani închisoare (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Biroului de presă al Tribunalului Dolj, decizia magistraţilor nu este definitivă, apărătorii lui Cătălin Mavriche, bărbatul acuzat de uciderea lui Caiac, putând să atace sentinţa la Curtea de Apel Craiova, în termen de zece zile.

Un bărbat cunoscut drept cap al lumii interlope din Craiova, Mihai Pârvu, zis Caiac, a murit la spital, în august 2008, la scurt timp după ce a fost împuşcat de un cunoscut de-al său cu care juca poker.

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină într-un cartier craiovean, acolo unde a avut loc un conflict în care s-au folosit arme albe şi de foc. Potrivit poliţiştilor, Mihai Pârvu, zis Caiac, şi Cătălin Mavriche au jucat poker într-un cazinou din Craiova.

Martorii susţin că Mavriche ar fi pierdut 50.000 de euro în favoarea lui Caiac, pe care l-a acuzat că ar fi măsluit cărţile. Într-o altercaţie iscată între cei doi, Caiac ar fi scos o sabie cu care l-a tăiat pe Mavriche pe faţă şi pe braţe, iar la rândul său acesta a scos un pistol cu care a tras spre agresor.

La scurt timp, Caiac a murit în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici