Craiova: Cinci persoane aflate într-o staţie de tramvai, lovite de o maşină scăpată de sub control - VIDEO

Cinci persoane care se aflau pe refugiul unei staţii de tramvai din Craiova au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, marţi, după ce au fost lovite de o maşină al cărei şofer a pierdut controlul direcţiei, iar apoi a abandonat autoturismul şi a fugit.

252 afișări
Imaginea articolului Craiova: Cinci persoane aflate într-o staţie de tramvai, lovite de o maşină scăpată de sub control - VIDEO

Craiova: Cinci persoane aflate într-o staţie de tramvai, lovite de o maşină scăpată de sub control (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, agentul Amelia Căprărin, poliţiştii au fost anunţaţi prin Serviciul 112, marţi, că un bărbat de 35 de ani, din Craiova, şoferul unui autoturism Mercedes înmatriculat în Anglia, care circula pe strada Pelendava, din Craiova, a pierdut controlul direcţiei la intersecţia cu strada Severinului şi a trecut peste refugiul staţiei de tramvai, lovind cinci persoane aflate pe acesta.

Maşina scăpată de sub control a lovit apoi un autoturism Volkswagen Jetta, care se afla oprit la semafor pe celălalt sens de mers.

"Şoferul a vrut să vireze dreapta, dar a pierdut controlul asupra volanului, a lovit un alt autoturism, apoi a intrat pe refugiul staţiei de tramvai, lovind cinci persoane", a afirmat, marţi, agentul Amelia Căprărin.

Cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Medicii susţin că una dintre victime are piciorul rupt, iar celalalte patru persoane prezintă escoriaţii la mâini şi picioare, însă sunt în afara oricărui pericol.

După producerea accidentului, şoferul Mercedesului şi-a abandonat maşina şi a fugit de la faţa locului.

După aproximativ 30 de minute, şoferul s-a prezentat la Biroul Poliţiei Rutiere Dolj şi a spus că a plecat de la locul accidentului de teamă ca trecătorii să nu îl bată.

"Pe numele şoferului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului", a mai spus agentul Căprărin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici