Craiova: Două curse aeriene, redirecţionate spre Aeroportul Otopeni din cauza ceţii

Două curse aeriene care veneau din Italia şi urmau să aterizeze la Craiova au fost redirecţionate către Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Otopeni din cauza ceţii, iar pasagerii vor fi transportaţi la Craiova cu autocare.

120 afișări
Imaginea articolului Craiova: Două curse aeriene, redirecţionate spre Aeroportul Otopeni din cauza ceţii

Craiova: Două curse aeriene, redirecţionate spre Aeroportul Otopeni din cauza ceţii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit directorului Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, zborul Carpatair Roma-Craiova a fost redirecţionat către Aeroportul Otopeni, din cauza ceţii de pe aeroportul din Craiova.

Tot din cauza ceţii, cursa aeriană Milano - Craiova, care, ulterior, trebuia să plece înapoi spre Italia, a fost redirecţionată spre Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni.

"S-a decis ca pasagerii care trebuia să ajungă de la Bergamo la Craiova să fie preluaţi de la Otopeni de autocare, iar cele 151 persoane care urmau să plece la Milano vor fi duse mâine (n.r. - marţi) la Otopeni pentru o cursă specială cu această destinaţie. Totodată, pasagerilor care locuiesc la mai mult de 40 de kilometri distanţă de Craiova le este asigurată cazarea, în această noapte, la un hotel din apropierea aeroportului", a precizat Mircea Dumitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici