Craiova: Patru suporteri ai echipei Steaua Bucureşti, amendaţi cu 11.000 lei

Patru suporteri ai echipei de fotbal Steaua Bucureşti care se deplasau spre Târgu Jiu, vineri, pentru a asista la meciul cu Pandurii, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, au fost sancţionaţi de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Craiova cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei.

67 afișări
Imaginea articolului Craiova: Patru suporteri ai echipei Steaua Bucureşti, amendaţi cu 11.000 lei

Craiova: Patru suporteri ai echipei Steaua Bucureşti au fost amendaţi cu 11.000 lei (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi (SRPT) Craiova, în trenul accelerat 1725, care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Târgu Jiu, au fost identificaţi, vineri după-amiază, 98 de călători care nu aveau bilete de călătorie, toţi din galeria echipei Steaua Bucureşti.

Dintre aceştia, 21 de suporteri au achitat pe loc 1.165 lei, sumă ce reprezintă contravaloarea biletelor de călătorie pe distanţa parcursă cu trenul, respectiv Bucureşti Nord - Craiova.

"Pentru 77 dintre suporteri urmează ca organele CFR, în baza identificării lor de către poliţişti, să le întocmească procese-verbale conform HG 203/1995, pentru achitarea contravalorii pe distanţa Bucureşti - Craiova şi retur", se arată într-un comunicat al SRPT Craiova.

Conform sursei citate, patru persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 11.000 lei.

Grupul de suporteri a fost urcat în trenul accelerat 13.694, la ultimele două vagoane, care mergea spre Bucureşti, ei fiind însoţiţi de poliţişti din cadrul SRPT Craiova şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj.

Aproximativ 150 de susţinători ai echipei Steaua care se deplasau spre Târgu Jiu, pentru a asista la meciul cu Pandurii, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, au fost daţi jos din tren, vineri, în gara Banu Mărăcine, la cinci kilometri de Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici