Video Credite cu acte false, de peste 70.000 de euro: Procurorii au făcut zeci de percheziţii în Bucureşti, Slobozia şi Oneşti

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) audiază 15 persoane implicate într-o fraudă de trei milioane de lei, anchetatorii făcând zeci de percheziţii în Bucureşti, Slobozia şi Oneşti.

830 afișări

"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au efectuat 22 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiilor Bucureşti, Slobozia şi Oneşti în vederea destructurării unui grup infracţional organizat, constituit în scopul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani", informează, marţi, DIICOT.

Şerban Alexandru Daniel, Petrescu Marian Ionel şi Ghiţă Corneluş Nelu au constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat şi Neagoe Nicoleta Georgeta şi Nedelcu Valentin. Aceştia, folosind documente false, au obţinut aprobarea unei linii de credit, precum şi încheierea unui contract de leasing financiar, prin inducerea în eroare a două societăţi de credit.

Prejudiciul produs depăşeşte suma de 3.000.000 de lei (70.000 de euro).

La sediul DIICOT au fost conduse 15 persoane în vederea audierii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici