Creditul auto în lei, preferat celui în valută. Ce maşini poţi cumpăra cu 5.000 de euro

Cea mai dorită marcă auto din România este Volkswagen, care este şi cea mai cumpărată când vine vorba de piaţa maşinilor de ocazie

17 afișări
Imaginea articolului Creditul auto în lei, preferat celui în valută. Ce maşini poţi cumpăra cu 5.000 de euro

Creditul auto în lei, preferat celui în valută. Ce maşini poţi cumpăra cu 5.000 de euro (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Românii care vor să îşi achiziţioneze acum un automobil de ocazie, pentru a evita plata unei taxe auto cu până la 50% mai mari, dar şi cei care şi-ar dori în acest moment o maşină nouă, cu bani de împrumut, preferă creditele auto în lei, care au rate similare celor în valută, dar care sunt ferite de riscul valutar.

În ceea ce priveşte suma pe care vor să o împrumute, cei mai mulţi ar prefera echivalentul unui împrumut de 10.000 de euro, conform unui sondaj efectuat de portalul infobancare.ro, fiind urmaţi de cei care ar avea nevoie de un împrumut de doar 5.000 de euro.

Citeşte mai multe despre creditele auto pe www.gandul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici