- Home
- Social
- (08.06.2021, 19:47)
- Roxana Ionescu
Cremele cu protecţie solară, necesare întreaga vară
- Alexandra Popa, medic dermatolog, îţi spune că bronzul este o modalitate de apărare împotriva razelor ultraviolete
- Un laborator independent de testare din SUA a detectat benzenul, o substanţă cancerigenă, în 78 de produse cu protecţie solară
- Bronzul poate fi controlat dacă foloseşti SPF 50 sau chiar 100
Urmărește
236 afișări
Cremele cu protecţie solară, necesare întreaga vară
Magazinele şi farmaciile au scos la vânzare nenumărate tipuri de creme cu factor de protecţie.
Dar tu ştii care este cea mai potrivită pentru tine?
Vreau să-ţi fac cunoştinţă cu medicul Alexandra Popa. Alexandra este specialist în dermatologie şi consideră că alegerea tipului de cremă cu protecţie solară adecvată şi aplicarea corespunzător, sunt cei mai importanţi paşi pe care îi poţi urma pentru a-ţi proteja pielea de razele daunătoare ale soarelui.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Democrativa PSD-PNL s-a degradat în ultimul hal! Deciziile importante ale României vor fi votate de UDMR
-
Coreea de Sud va discuta cu Kievul despre transferul soldaţilor nord-coreeni capturaţi
-
Liderul Transnistriei vizitează Moscova în contextul crizei energetice
-
Premierul Franţei: Trebuie să rămânem fermi în faţa „noii dezordini mondiale” întruchipate de Musk
Bronzul mult dorit poate fi controlat dacă foloseşti o cremă cu SPF 50 sau chiar 100 achiziţionată din farmacii sau de la medicul tău dermatolog.
„Acel bronz frumos pe care şi-l doreşte toată lumea reprezintă o modalitate de apărare a corpului împotriva radiaţiilor ultraviolete, deci practic bronzul nu este sănătos. Încă un lucru pe care îl produce la toţi pacienţii este foto îmbătrânirea precoce, adică îmbătrânirea pielii înainte de vreme.”, a afirmat Alexandra Popa, medic specialist dermatologie.
Se aplică în strat subţire şi se întinde până la intrarea perfectă, integrarea perfectă în piele.
Gabriela este farmacist, iar folosirea cremelor cu factor de protecţie a devenit rutina cu care şi-a obişnuit întreaga familie.
„În primele zile folosesc un factor de protecţie mai mare, întotdeauna folosesc cremele speciale pentru copii cu filtru mineral cu SPF 50 pe care o reaplic de câte ori este nevoie”, a afirmat Gabriela, farmacist.
Ilinca este din Alexandria şi a venit la mare să se bucure de primul bronz împreună cu iubitul ei. Cremele cu protecţie îi sunt nelipsire din geanta de plajă.
„Folosesc două tipuri de cremă, una pentru faţă şi una pentru corp şi de cele mai multe ori cer sfatul farmacistului de exemplu, şi atunci pentru că nu mă pricep în general la chimie să spun aşa, am nevoie de nişte sfaturi competente.”, a mărturisit Ilinca.
Îţi spun că un laborator independent de testare din SUA a detectat benzenul, o substanţă cancerigenă pentru oameni, în 78 de produse cu protecţie solară, de aceea medicii recomandă ca achiziţionarea produselor cu factor de protecţie să fie doar din farmacii sau din cabinetele medicale.
Citește pe alephnews.ro: Trăim mai mult, dar mai prost. Speranța de viață în România a ajuns la 75,1 ani. Vârsta medie până la care trăim sănătos este de 59 de ani
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cum ar arăta viaţa fără asigurări: câţi bani ar trebui să scoată din buzunar un român fără asigurare de călătorie şi sănătate
Ţara care nu mai vrea să le cumpere străinii casele. Guvernul a impus taxe uriaşe pentru persoanele din afara UE care vin să cumpere proprietăţi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cu cât se vinde o monedă de 5 lei pe OLX, în 2025. Poate fi o „comoară” pentru colecționari!
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
ieri, 22:46
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 1056. Coreea de Sud va discuta cu Kievul despre transferul soldaţilor nord-coreeni capturaţi / NATO lansează o operaţiune navală pentru protejarea infrastructurii din Marea Baltică / Un nou atac cu dronă a avariat o instalaţie industrială din regiunea Saratov din Rusia
-
ieri, 22:42
Tudorel Toader: Eu cred că ar trebui să poată candida Călin Georgescu