Cresc salariile la CFR. Modificarea, de la 1 iunie

Compania CFR SA a anunţat vineri semnarea actului adiţional la contractul colectiv de muncă. Astfel, 25.115 angajaţi urmează să aibă salariile majorate cu 10% de la 1 iunie.

411 afișări
Imaginea articolului Cresc salariile la CFR. Modificarea, de la 1 iunie

Actul adiţional la contractul colectiv de muncă a fost înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă, anunţă CFR.

În baza acestuia, toţi salariaţii companiei vor benefia, de la 1 iunie 2022, de o majorare cu 10% a salariilor de bază, iar valoarea unui tichet de masă va creşte de la 15 la 20 de lei.

De asemenea, actul adiţional prevede şi acordarea unei clase de salarizare pentru următoarele funcţii: meseriaş întreţinere cale sau lucrări de artă, revizor de ace, montator SCB 1, montator SCB 2, mecanic drezină pantograf şi IDM D, a precizat CFR SA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici