Crimă cu sânge rece în Bacău: O femeie a fost omorâtă de iubit. Cei doi copii de 4 şi 5 ani, preluaţi de asistenţi sociali

Doi copii de 4, respectiv 5 ani au fost preluaţi marţi de DGASPC Bacău, după ce în noaptea de luni spre marţi mama lor a fost omorâtă. Primele informaţii arată că femeia a fost înjunghiată de iubitul ei.

1108 afișări
Imaginea articolului Crimă cu sânge rece în Bacău: O femeie a fost omorâtă de iubit. Cei doi copii de 4 şi 5 ani, preluaţi de asistenţi sociali

Femeie din Bacău, omorâtă de iubit. Doi copii de 4 şi 5 ani, preluaţi de asistenţi sociali

O echipă a DGASPC Bacău a fost solicitată de urgenţă marţi pentru a prelua doi copii dintr-o locuinţă în care a avut loc o crimă.

Solicitarea a fost făcută de către Serviciul de Investigaţii Criminale a IPJ Bacău.

„La faţa locului, s-a constatat că mama celor doi băieţei de 4, şi respectiv 5 ani a fost omorâtă de concubinul său. Copiii au fost preluaţi cât încă dormeau”, se arată într-un comunicat de presă al DGASPC Bacău.

Cei doi copii au fost duşi într-un centru de ocrotire, iar asistenţii sociali încearcă acum să le găsească rudele sau o altă variantă de protecţie.

„Încă de la preluare, DGASPC Bacău le-a acordat celor doi minori tot sprijinul psihologic şi social de care au nevoie, intervenţia necesitând a fi una de durata, ţinând cont de trauma înregistrată de cei doi fraţi", arată sursa citată.

Dosarul în care se face cercetări privind moartea mamei lor a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Surse din rândul anchetatorilor declară că, potrivit primelor informaţii, femeia a fost înjunghiată de iubitul ei.

Taguri:
bacău,
crimă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici