Crima de la Galaţi: criminalul ar fi răzbunat sinuciderea fratelui său. El a cântat rap poliţiştilor

  • Tânărul care joi ar fi omorât un membru al lumii interlope din Galaţi susţine că a făcut-o ca să se răzbune pentru sinuciderea fratelui său.
  • Vineri, în timp ce era dus spre arest, el a cântat o melodie rap despre mafie şi răzbunare.
5730 afișări
Imaginea articolului Crima de la Galaţi: criminalul ar fi răzbunat sinuciderea fratelui său. El a cântat rap poliţiştilor

Tânărul a cântat rap poliţiştilor în timp ce era arestat

Bărbatul de 28 de ani a fost audiat pe parcursul nopţii, iar anchetatorii au decis să-l reţină pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile printr-o decizie a judecătorilor care au admis solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

La ieşirea de la Tribunal, în timp ce era dus de poliţişti spre arest, tânărul a cântat o melodie rap despre mafie şi răzbunare. Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul a declarat că a vrut să răzbune moartea fratelui său.

Acesta s-ar fi sinucis în Austria aruncându-se de pe un bloc, din cauza persoanei care a fost înjunghiată joi. Aceasta din urmă ar fi încercat să ia de la bărbatul care s-a sinucis un apartament, în baza unui împrumut. Se pare că metodele utilizate erau violente, membrii familiei fiind terorizaţi.

Incidentul a avut loc joi, în parcarea unui bloc din oraşul Galaţi. Victima despre care se crede că ar face parte din lumea interlopă din Galaţi a fost înjunghiată în plină stradă. A fost lovită cu un cuţit în gât şi în burtă şi a murit la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici