Crima din Târgu-Jiu. Cei doi fraţi, care au înjunghiat mortal în spate un bărbat, au fost prinşi. Agresorii ar fi rude cu victima

Cei doi suspecţi în cazul crimei care a avut loc marţi dimineaţa în Târgu-Jiu au fost prinşi în localitatea Bumbeşti-Jiu, aflată la aproximativ 20 de kilometri de locul faptrei. Cei doi sunt fraţi şi sunt bănuiţi că au fost impilicaţi într-o altercaţie în urma căreia un bărbat de 43 de ani a murit.

17750 afișări

Cei doi fraţi prinşi de poliţişti marţi după-amiază în localitatea Bumbeşti-Jiu au fost duşi la audieri la sediul Poliţiei din Târgiu-Jiu.

 

Aceştia sunt de etnie romă şi, potrivit unor surse judiciare, sunt rude cu victima.

Ştirea iniţială

Bărbatul înjunghiat în spate cu un cuţit, marţi, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din Târgu-Jiu, a murit la spital. Poliţia are doi suspecţi, fraţi, care nu au fost, deocamdată, prinşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul de 43 de ani, înjunghiat în spate cu un cuţit, marţi, a murit, după câteva ore, la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, în timp ce era supus unei intervenţii chirurgicale.

Medicii spun că acesta intrase în stop cardio-respirator încă de când era transportat cu ambulanţa la spital şi a fost predat la UPU cu manevre de resuscitare începute.

Poliţia are doi suspecţi în acest caz, doi fraţi de etnie romă din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că victima şi agresorii sunt rude, urmând să se stabilească de la ce a pornit scandalul.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Gorj, fiind deschis un dosar penal pentru omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici