Crimă dublă la un depozit de materiale de construcţii din Tecuci

Doi dintre paznicii unui depozit de materiale de construcţii din Tecuci au fost găsiţi morţi, duminică dimineaţă, în apropierea postului de pază, din primele informaţii reieşind că dublul asasinat a fost comis sâmbătă noaptea.

660 afișări
Imaginea articolului Crimă dublă la un depozit de materiale de construcţii din Tecuci

Crimă dublă la un depozit de materiale de construcţii din Tecuci

˝Noaptea trecută, după ora 12:00, prin serviciul 112, am fost anunţaţi despre producerea unei crimei la baza de aprovizionare a societăţii Unitec Tecuci. În urma cercetărilor iniţiale, am aflat că este vorba despre Ionel Popa, paznic al acestei societăţi, care şi locuia în pichetul de pază al societăţii. A fost găsit în holul acelei construcţii cu o plagă la cap, provocată de lovirea cu un corp dur şi tăios, cel mai probabil un topor˝, a declarat Ştefan Căpătan, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, duminică dimineaţă, la câţiva metri de clădirea în care fusese găsit mort Ionel Popa, a fost descoperit cadavrul celei de-a doua victime, tot un paznic al aceleiaşi societăţi. Din cercetările iniţiale ale anchetatorilor a reieşit că ambele crime au fost comise noaptea trecută.

˝La orele dimineţii, la aproximativ 20 metri de clădirea în care a fost găsit cadavrul lui Ionel Popa, am descoperit un alt cadavru. Este vorba despre Neculai Toderaşcu, care era paznic al aceleiaşi societăţi, dar despre care am aflat ulterior că nu era de serviciu în seara respectivă. Acesta a fost găsit legat şi cu leziuni puternice la faţă, provocate de lovirea cu un corp dur", a mai spus reprezentantul Iunspectoratului de Poliţie Galaţi.

Potrivit acestuia, poliţiştii au început cercetările în acest caz, dar acestea sunt abia la început şi nu se poate vorbi, deocamdată, despre un mobil al crimei sau despre un cerc de suspecţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici