Crimă într-un cuplu mai puţin înlâlnit în România: Bărbat reţinut după ce şi-a ucis iubita cu 40 de ani mai în vârstă

Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut duminică, după ce şi-a ucis iubita cu 40 de ani mai în vârstă. Bărbatul din comuna Ladeşti, judeţul Vâlcea, a intrat în locuinţa concubinei sale, de 72 de ani, şi pe fondul consumului de alcool a înjunghiat-o.

2485 afișări
Imaginea articolului Crimă într-un cuplu mai puţin înlâlnit în România: Bărbat reţinut după ce şi-a ucis iubita cu 40 de ani mai în vârstă

Crimă într-un cuplu mai puţin înlâlnit în România: Bărbat reţinut după ce şi-a ucis iubita cu 40 de ani mai în vârstă

Potrivit Poliţiei Vâlcea, poliţiştii din Lăpuşata au fost sesizaţi, duminică, de un bărbat din comuna Lădeşti, că vecinul acestuia a spus că şi-a înjunghiat concubina.

Poliţiştii au găsit în locuinţa indicată cadavrul unei femei de 72 ani.

Totodată poliţiştii au identificat şi reţinut bărbatul bănuit de comiterea faptei.

„În fapt, bărbatul de 32 de ani, din comuna Ladeşti, ar fi pătruns în interiorul locuinţei concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădeşti, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor-înţepător, care i-au cauzat răni incompatibile cu viaţa”, arată sursa citată.

A fost întocmit un dosar penal pentru omor, în care se fac cercetări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici