Criminal în serie care vânează îndrăgostiţi: Pe fete le violează, pe băieţi îi pune să se uite. La final îi execută - VIDEO

Poliţiştii din Republica Moldova caută un ucigaş în serie, după producerea a trei crime în care au fost vizate cupluri de îndrăgostiţi care îşi parcau maşinile în zone izolate.

1199 afișări
Imaginea articolului Criminal în serie care vânează îndrăgostiţi: Pe fete le violează, pe băieţi îi pune să se uite. La final îi execută - VIDEO

Criminal în serie care vânează îndrăgostiţi: Pe fete le violează, pe băieţi îi pune să se uite. La final îi execută

Cele trei crime s-au produs în Ialoveni, Nisporeni şi Durleşti, o localitate de lângă Chişinău, potrivit Pro TV.

De fiecare dată, ucigaşul a luat vieţile unor îndrăgostiţi care îşi parcaseră maşinile în locuri izolate. Pe fete le-a batjocorit iniţial, iar pe băieţi i-a împuşcat cel mai probabil după ce au văzut cum iubitele lor erau violate.

În cazul de la Durleşti, maşina părăsită în câmp a fost observată de localnici, care au chemat poliţia.

Aceştia au găsit în autoturism o tânără dezbrăcată de la brâu în jos şi împuşcată în ceafă, pe bancheta din faţă. Tânărul a fost înghesuit în portbagaj, după ce a fost ucis cu două focuri de armă.

Video Stirileprotv.ro

Poliţiştii au constatat că aceştia au fost executaţi cu o armă de vânătoare cu alice.

Băiatul de 19 ani se numea Ilie Racu şi era elev în clasa a douăsprezecea. Olguţa Câslaru, iubita sa, avea doar 15 ani şi era elevă în clasa a opta. Cei doi se iubeau de câteva luni.

Seria crimelor la indigo a început în Ialoveni, în septembrie 2010, când un bărbat şi o femeie au fost împuşcaţi cu o armă cu glonţ. Ea era goală de la brâu în jos, iar el a fost găsit lângă maşină.

Dubla crimă de la Ialoveni a fost descoperită târziu şi legiştii nu au putut stabili dacă femeia fusese violată.

În martie 2011 poliţiştii au localizat un al treilea autoturism cu alţi oameni împuşcaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici