Cristian Boureanu, scos de la Floreasca în secret şi dus de poliţişti la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri / Iubita lui a fost audiată

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus de poliţişti la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce ar fi agresat un poliţist. Boureanu nu a putut fi audiat după incident pentru că a adormit în secţie, ulterori fiind dus la spital.

3150 afișări
Imaginea articolului Cristian Boureanu, scos de la Floreasca în secret şi dus de poliţişti la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri / Iubita lui a fost audiată

Cristian Boureanu, dus de poliţişti la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.30, poliţiştii rutieri au oprit un autoturism pe Bulevardul Aviatorilor pentru control. În maşină s-ar fi aflat trei persoane, printre care şi Cristian Boureanu. Poliţiştii susţin că acesta era reclacitrant, refuzând să prezinte documentele de identitate. Mai mult, spun reprezentanţii Brigării Rutiere, acesta le-ar fi adresat injurii şi ar fi lovit un poliţist în zona inghinală, iar ulterior i-ar fi prins mâna în uşa maşinii.

Cristian Boureanu a fost dus apoi la sediul Brigăzii Rutiere, fiind deschis dosar penal pentru ultraj. Potrivit unor surse, acesta a adormit în secţia de poliţie, fiind în stare de ebrietate. Fostul deputat nu a dat declaraţii poliţiştilor, ajungând la Spitalul Floreasca după ce a susţinut că se simte rău.

La unitatea medicală au mers şi poliţiştii care l-au dus ulterior la audieri, Boureanu fiind scos din unitatea medicală în secret.

Ancheta este coordonată de Parchetul de la lângă Judecătoria Sectorului 1.

Iubita lui Cristian Boureanu a fost audiată la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei, în dosarul în care fostul deputat este acuzat de ultraj pentru că ar fi agresat un poliţist, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.  

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că iubita lui Cristian Boureanu a fost deja audiată în dosarul în care acesta este acuzat de ultraj după ce ar fi lovit un poliţist.

La ora transmiterii ştirii, Cristian Boureanu este audiat la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei de către procurori.

Fostul deputat nu a putut fi audiat după incident pentru a adormit în secţie şi după aceea a fost dus la spital.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici