Cristian Tudor Popescu: Cu cât ar trebui impozitaţi pensionarii care au sub 1000 de lei

Editorialistul Cristian Tudor POPESCU revine cu un comentariu referitor la măsurile financiare luate de actualul Guvern în ultima perioadă, cum ar fi majorarea TVA sau impozitarea pensiilor, după ce în editorialul Poker mecanic, publicat în data de 8 iulie, a mai abordat o dată acest subiect.

19 afișări
Imaginea articolului Cristian Tudor Popescu: Cu cât ar trebui impozitaţi pensionarii care au sub 1000 de lei

Cristian Tudor Popescu: Cu cât ar trebui impozitaţi pensionarii care au sub 1000 de lei (Imagine: Simona_Dumitriu/Mediafax Foto)

"Întrucât am văzut nişte comentarii agresive legate de editorialul Poker mecanic şi constat că preşedintele Băsescu insistă pe impozitarea pensiilor sub 1.000 lei cu 16%, reiau chestiunea încercând să fiu mai explicit şi nu mai violent în limbaj, cum procedează cretineţii".

Citeşte integral pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici