Cristina Tarcea, după votul pentru Kovesi: Sunt români anonimi bine cotaţi în exterior, însă nimeni nu vorbeşte de ei

Preşedintele instanţei supreme, Cristina Tarcea, a declarat, referitor la votul pe care Laura Codruţa Kovesi l-a primit în comisia LIBE, că sunt români anonimi care îşi fac treaba şi sunt respectaţi în afara ţării, însă în ţară nu sunt apreciaţi.

2462 afișări
Imaginea articolului Cristina Tarcea, după votul pentru Kovesi: Sunt români anonimi bine cotaţi în exterior, însă nimeni nu vorbeşte de ei

Cristina Tarcea, după votul pentru Kovesi: Sunt români anonimi bine cotaţi în exterior, însă nimeni nu vorbeşte de ei

„Întotdeauna m-am bucurat de succesul oricărui român. Din păcate, sunt atât de mulţi români absolut anonimi care îşi fac treaba şi sunt respectaţi şi bine cotaţi in exterior, dar nimeni nu vorbeşte în interior de ei. Aşa că nu pot decât să îi urez succes în continuare”, a declarat Cristina Tarcea, fiind întrebată despre votul pe care l-a primit Laura Codruţa Kovesi în comisia LIBE.

Precizările vin după ce Laura Codruţa Kovesi a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi şi un vot Andres Ritter.

Potrivit datelor oficiale din Comisia LIBE, votul a fost următorul:

Laura Codruţa Kovesi- 26 de voturi

Francois Bohnert (Franţa)- 22 de voturi

Andres Ritter (Germania) - un vot

Totodată, a existat şi un vot alb, adică neatribuit unui candidat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici