Criza din Agricultură: un mort şi doi răniţi pe un drum blocat de protestatari în Ariège, Franţa

O femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite, marţi dimineaţa, pe un drum naţional blocat în prezent de fermieri în apropiere de Pamiers, în Ariège, Franţa, relatează TF1.

221 afișări
Imaginea articolului Criza din Agricultură: un mort şi doi răniţi pe un drum blocat de protestatari în Ariège, Franţa

Criza din Agricultură: un mort şi doi răniţi pe un drum blocat de protestatari în Ariège, Franţa

Informaţia privind femeia decedată şi cele două persoane rănite a fost furnizată de preşedintele FNSEA şi confirmată apoi de procuratură pentru TF1.

Arnaud Rousseau a declarat pentru RMC că cele trei victime erau membri ai sindicatului agricultorilor. Potrivit preşedintelui sindicatului, persoana decedată era un agricultor: „O femeie a murit. Soţul şi fiica ei se află într-o stare gravă şi sunt trataţi rapid de către serviciile de urgenţă”. Identitatea celor doi răniţi nu a fost confirmată încă de surse oficiale.

Potrivit postului France 3 Occitanie, un vehicul a forţat blocada în jurul orei 5.30 şi s-a îndreptat cu viteză spre zidul de paie construit de manifestanţi. Informaţia a fost confirmată de procurorul general, care a precizat că incidentul a avut loc pe RN20: „O maşină a intrat pe şosea şi s-a izbit cu mare viteză de un zid de paie ridicat de agricultori. S-au produs pagube materiale considerabile”.

Potrivit informaţiilor TF1, mai multe persoane dormeau în apropierea zidului de paie când o maşină a intrat pe şosea şi a intrat în bariera improvizată, dintr-un motiv care nu se cunoaşte încă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici