Cseke Attila: Începem o analiză cu Ministerul de Interne, în spitale, privind prevenirea incendiilor

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, miercuri seară, că împreună cu Ministerul Administraţiei şi Internelor va începe o analiză în toate spitalele din România privind pregătirea acestora pentru prevenirea incendiilor.

31 afișări
Imaginea articolului Cseke Attila: Începem o analiză cu Ministerul de Interne, în spitale, privind prevenirea incendiilor

Cseke Attila: Începem o analiză cu Ministerul de Interne, în spitale, privind prevenirea incendiilor (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Trebuie să facem o analiză cu Ministerul de Interne în toate spitale privind pregătirea unităţilor pentru prevenirea incendiilor. Echipe mixte vor fi organizate în toate judeţele şi vor începe verificarea spitalelor", a precizat Cseke Attila, la Realitatea TV.

În plus, ministrul Sănătăţii a adăugat că în secţiile de Anestezie Terapia Intensivă trebuie să existe supraveghere continuă.

"Trebuie ca în aceste secţii să fie supraveghere continuă. Cel care pleacă din secţie trebuie să lase un înlocuitor", a adăugat ministrul Sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici