CSM îl propune pe judecătorul Adrian Bordea în funcţia de şef al Secţiei Comerciale a ICCJ

Judecătorul Adrian Bordea, delegat joi ca preşedinte interimar al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), a fost propus de Consiliul Superior la Magistraturii ca şef al Secţiei comerciale a instanţei supreme, rămasă vacantă după pensionarea lui Gheorghe Buta.

74 afișări
Imaginea articolului CSM îl propune pe judecătorul Adrian Bordea în funcţia de şef al Secţiei Comerciale a ICCJ

CSM îl propune pe judecătorul Adrian Bordea în funcţia de şef al Secţiei Comerciale a ICCJ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii propune preşedintelui României numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei Comerciale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pe judecătorul Adrian Bordea.

Funcţia de preşedinte al Secţiei comerciale a instanţei supreme este vacantă din 7 iulie, când judecătorul Gheorghe Buta s-a pensionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici