CSM se întruneşte, marţi, pentru validarea lui Lucian Netejoru în funcţia de şef al Inspecţiei Judiciare

Plenul CSM se va întruni, marţi, pentru validarea rezultatelor concursului pentru numirea lui Lucian Netejoru în funcţia de şef al Inspecţiei Judiciare. Netejoru a obţinut, la concursul din martie susţinut în faţa comisiei CSM, un nou mandat, el fiind şi singurul candidat.

247 afișări
Imaginea articolului CSM se întruneşte, marţi, pentru validarea lui Lucian Netejoru în funcţia de şef al Inspecţiei Judiciare

CSM se întruneşte, marţi, pentru validarea rezultatelor concursului pentru numirea lui Lucian Netejoru în funcţia de şef al Inspecţiei Judiciare

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se întruneşte, marţi, pentru validarea rezultatelor concursului pentru numirea în funcţia de inspector şef al Inspecţiei Judiciare, potrivit ordinii de zi publicate pe site-ul instituţiei.

Judecătorul Lucian Netejoru a obţinut încă un mandat la şefia Inspecţiei Judiciare, în urma concursului organizat pe 28 martie de Consiliul Superior al Magistraturii, el fiind unicul concurent.

Lucian Netejoru a obţinut postul de inspector-şef al Inspecţiei Judiciare cu punctajul maxim de 100 de puncte. Netejoru a obţinut, astfel, un mandat de încă trei ani la conducerea secţiei, după ce a susţinut interviul în faţa şefei CSM, Lia Savonea, care a condus comisia din care au mai făcut parte Evelina Oprina, Victor Alistar, Andreea Chiş şi Florin Deac.

Mandatul lui Lucian Netejoru la Inspecţia Judiciară s-a încheiat pe 1 septembrie anul trecut, însă din acel moment, el a condus instituţia ca interimar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici