Cu ce se întorc acasă suporterii care merg la meciul România - Elveţia. Tricolorii, calificaţi la Euro 2024

TPBI anunţă într-un comunicat că opt linii cu program prelungit şi trei deviate pentru meciul România - Elveţia, programat marţi seară, de ora 21.45, pe Arena Naţională.

773 afișări
Imaginea articolului Cu ce se întorc acasă suporterii care merg la meciul România - Elveţia. Tricolorii, calificaţi la Euro 2024

Cu ce se întorc acasă suporterii care merg marţi la meciul de fotbal România - Elveţia. Tricolorii, calificaţi la Euro 2024

Naţionala de fotbal a României încheie marţi seară, de la ora 21.45, campania de calificare la Europenele din Germania, de anul viitor, pe cel mai mare stadion al ţării, cu partida contra Elveţiei, duel care va stabili ordinea finală în Grupa I. 

Este o ocazie pentru suporterii tricolorilor să sărbătorească o calificare mult-aşteptată la un Campionat European (al 5-lea din istorie, după cele din 1984, 2000, 2008 şi din 2016). 

România este liderul seriei, cu 19 puncte, şi va termina pe prima poziţie, dacă nu va pierde în faţa „ceasornicarilor” (care au 17 puncte, înainte de runda finală). Primele două poziţii trimit direct la turneul final.

Pentru fanii care vor merge să celebreze pe stadion calificarea (s-au vândut toate biletele), Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 14, 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 să funcţioneze cu un program de circulaţie prelungit până la ora 01.00 în seara zilei de marţi, 21.11.2023, pentru a asigura preluarea oamenilor.

De asemenea, în ziua de marţi, 21.11.2023, începând cu ora 17.00 (la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie, dacă situaţia o va impune), liniile care au capătul la „Arena Naţională” vor fi deviate astfel:

  • - Liniile de troleibuz 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă;
     
  • - Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul actual între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă.
     

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici